Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Billdal

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Billdal

Billdal är en naturskön plats på västkusten som erbjuder en lugn livsstil nära havet. Denna charmiga förort till Göteborg präglas av sina vackra villakvarter, närhet till salta bad och grönskande omgivningar. För de som bor här är kvalitet i vardagen viktig, och det inkluderar också maten som hamnar på bordet. I Billdal prioriteras närhet till goda råvaror och enkelhet i vardagen. Med en växande efterfrågan på bekväma lösningar för måltider, är hemleverans av matkassar en tjänst som blivit allt mer populär. Här på matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Billdal att hitta precis den matkassetjänst som passar dig och din familjs behov. Vi listar de bästa alternativen, och du kan enkelt jämföra dem baserat på betyg, utbud, pris, och så mycket mer.

Finn din matkasse i Billdal

Hos oss på matkassarna.se presenterar vi en omfattande och lättöverskådlig lista över matkasseleverantörer som erbjuder leverans till hemmen i Billdal. Vi förstår att varje familj har unika behov, och därför har vi sammanställt en guide som hjälper dig att välja rätt matkasse just för dig. På vår hemsida kan du upptäcka alla leverantörer och se viktig information som pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder – allt för att göra ditt val lättare.

Saker att tänka på innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan ibland kännas som en utmaning, men här är några tips som kan underlätta för dig:

 • Antal personer – Hur stor är din familj eller hur många personer ska matkassen räcka till?
 • Middagar per vecka – Hur många måltider vill du att din matkasse ska innehålla?
 • Budget – Vad är din månatliga budget för matinköp?
 • Trustpilot-betyg – Vad säger andra kunder om tjänsten? Ett högt betyg kan vara en indikation på kvalitet och tillförlitlighet.
 • Receptvariation – Är du ute efter nya smaker varje vecka eller föredrar du mer klassiska rätter?

Genom att fundera på dessa punkter innan du bestämmer dig, kan du lättare välja en matkasse som uppfyller just dina behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter enklare vardagsmiddagar eller inspirerande recept för helgen, kan du hitta den perfekta matkassen för ditt hushåll här hos oss på matkassarna.se.