Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Billeberga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Billeberga

Billeberga är en charmig liten ort i Skåne län. Här lever invånarna ett lugnt liv omgivna av öppna fält och gröna landskap. Billeberga är känt för sin gemytliga atmosfär och närheten till den skånska kusten. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett enkelt sätt att få god och varierad mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att planera veckans måltider eller handla.

Matkasse i Billeberga

Hej! Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj. Vi listar olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Billeberga så att du enkelt kan välja en som passar dina behov. Gå igenom vår lista för att se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och om det finns några aktuella rabattkoder. Dessutom kan du läsa om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariskt, familjeorienterat eller något annat specialanpassat.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på matkassen.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antal recept och måltider som erbjuds för att se till att de matchar din matlagningstid.

När du har funderat igenom detta är du redo att göra ett välgrundat val. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig med ditt beslut och göra din matlagning enklare och roligare!