Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Billeberga

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Billeberga

Billeberga är en charmig liten ort i Skåne län. Här lever invånarna ett lugnt liv omgivna av öppna fält och gröna landskap. Billeberga är känt för sin gemytliga atmosfär och närheten till den skånska kusten. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett enkelt sätt att få god och varierad mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på att planera veckans måltider eller handla.

Matkasse i Billeberga

Hej! Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra och hitta den bästa matkassen för just dig och din familj. Vi listar olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Billeberga så att du enkelt kan välja en som passar dina behov. Gå igenom vår lista för att se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och om det finns några aktuella rabattkoder. Dessutom kan du läsa om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är vegetariskt, familjeorienterat eller något annat specialanpassat.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

 • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Fundera över hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla.
 • Sätt en budget för vad du är villig att spendera på matkassen.
 • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Se över antal recept och måltider som erbjuds för att se till att de matchar din matlagningstid.

När du har funderat igenom detta är du redo att göra ett välgrundat val. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig med ditt beslut och göra din matlagning enklare och roligare!