Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Billesholm

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Billesholm

Billesholm är en lugn och charmig ort belägen i Skåne län, nära städer som Helsingborg och Ängelholm. Med sina natursköna omgivningar och närhet till såväl skog som hav erbjuder Billesholm ett trevligt boende för de som uppskattar en stillsam livsstil men ändå vill kunna ha tillgång till större städers bekvämligheter. För invånarna i Billesholm finns det nu bekväma alternativ för matinköp, där man kan välja mellan olika matkassar med hemleverans. Denna service är perfekt för dig som värdesätter både din tid och möjligheten att njuta av goda måltider utan att behöva lägga tid på att planera och handla alla ingredienser själv.

Matkassar direkt till din dörr i Billesholm

Matkassarna.se kan du som bor i Billesholm enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr. På vår webbplats kan du snabbt få en överblick över tjänster som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan också se priset per portion och eventuella rabattkoder som är aktuella, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Innan du väljer att beställa din matkasse, bör du överväga följande tips:

 • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
 • Antal middagar: Besluta hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
 • Budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
 • Trustpilot-betyg: Titta på företagets betyg på oberoende recensionssajter som Trustpilot för kundomdömen.
 • Receptvariation: Försäkra dig om att matkassen erbjuder en bra variation av recept så du inte tröttnar.

Att hitta rätt matkasse i Billesholm kan både spara tid och bidra till en hälsosammare livsstil. Vi på Matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet. Välkommen att utforska dina alternativ med oss!