Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Billinge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Billinge

Billinge är en charmig ort belägen i Sverige som erbjuder sina invånare en lugn och naturnära miljö. Det är en plats där samhällskänslan är stark och där man gärna ser efter varandra. Att få matkassar levererade direkt till dörren är en tjänst som passar perfekt i Billinge, där många uppskattar enkelhet och bekvämlighet i vardagen. På matkassarna.se kan du som bor i Billinge lätt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi är här för att hjälpa dig att jämföra olika leverantörer av matkassar, med tanke på allt från priser och utbud till användaromdömen och leveranstider.

Finn din perfekta matkasse i Billinge

Att hitta rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag och vi på matkassarna.se är glada att kunna vara din guide i detta val. På vår sajt kan du enkelt se en lista över matkasselerverantörer som levererar till Billinge. Listan ger dig överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka specifika typer av matkassar – såsom vegetariska, glutenfria eller för familjer – som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

 1. Antalet personer: Se till att matkassen du väljer matchar storleken på ditt hushåll.
 2. Antal middagar: Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha din matkasse anpassad för.
 3. Budget: Tänk igenom hur mycket du är villig att spendera per vecka och portion.
 4. Kundomdömen: Kolla företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 5. Variation av recept: Titta på hur många olika recept som ingår för att säkra en variation i din kost.

Vi på matkassarna.se hoppas att dessa tips hjälper dig att göra ett välgrundat val som berikar din matlagning och gör din vardag både enklare och godare. Välj en matkasse som passar just dig och din livsstil, och börja njut av måltider som både är bekväma och hälsosamma – levererade direkt till din dörr i Billinge.