Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Billingsfors

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Billingsfors

Billingsfors är en charmig liten ort belägen i Dalslands hjärta, omgiven av vackra skogar och nära till det glittrande vattnet i Laxsjön. Detta samhälle, som en gång var känt för sin pappersbrukshistoria, har idag en liten men levande gemenskap. För de som bor här och vill ha en bekväm vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. I Billingsfors kan du ta del av denna moderna service som förenklar matplaneringen och ger dig mer tid att njuta av naturen och lokala aktiviteter.

Hitta matkasseleverantörer för Billingsfors

matkassarna.se har vi samlat information för dig som söker en matkasse med hemleverans i Billingsfors. Vi är en jämförelsetjänst som strävar efter att göra det enkelt för dig att välja den bästa matkassen för just dina behov. Du hittar enkelt en lista som ger dig en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi listar även de olika typer av matkassar som erbjuds, vare sig det är klassiska, vegetariska eller något för den som önskar prova på nya spännande rätter.

tänk på det här innan du beställer

  • Antal personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du behöver ingredienser för.
  • Budget: Se över vilken matkasse som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på platser som Trustpilot.
  • Antal recept: Fundera på om du vill ha mer variation eller ett enklare urval samt hur mycket tid du har för matlagning.

Att välja en matkasse är ett personligt val och ska passa just din eller din familjs livsstil. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för din middagsplanering i Billingsfors. Utforska, jämför och välj – för enklare, godare och mer varierad vardagsmat.