Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Billingsfors

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Billingsfors

Billingsfors är en charmig liten ort belägen i Dalslands hjärta, omgiven av vackra skogar och nära till det glittrande vattnet i Laxsjön. Detta samhälle, som en gång var känt för sin pappersbrukshistoria, har idag en liten men levande gemenskap. För de som bor här och vill ha en bekväm vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. I Billingsfors kan du ta del av denna moderna service som förenklar matplaneringen och ger dig mer tid att njuta av naturen och lokala aktiviteter.

Hitta matkasseleverantörer för Billingsfors

matkassarna.se har vi samlat information för dig som söker en matkasse med hemleverans i Billingsfors. Vi är en jämförelsetjänst som strävar efter att göra det enkelt för dig att välja den bästa matkassen för just dina behov. Du hittar enkelt en lista som ger dig en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi listar även de olika typer av matkassar som erbjuds, vare sig det är klassiska, vegetariska eller något för den som önskar prova på nya spännande rätter.

tänk på det här innan du beställer

 • Antal personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du behöver ingredienser för.
 • Budget: Se över vilken matkasse som passar din ekonomi.
 • Kundomdömen: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa betyg på platser som Trustpilot.
 • Antal recept: Fundera på om du vill ha mer variation eller ett enklare urval samt hur mycket tid du har för matlagning.

Att välja en matkasse är ett personligt val och ska passa just din eller din familjs livsstil. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för din middagsplanering i Billingsfors. Utforska, jämför och välj – för enklare, godare och mer varierad vardagsmat.