Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bjärnum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bjärnum

Bjärnum är en liten, charmig tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Känd för sina vackra naturreservat och lugna livsstil, erbjuder Bjärnum dess invånare en hemtrevlig atmosfär. För de som bor här finns det nu möjlighet att förenkla vardagen genom att beställa matkassar med hemleverans. Med vårt verktyg på matkassarna.se kan man enkelt hitta leverantörer som erbjuder denna service direkt till dörren i Bjärnum. Vi hjälper till att jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor så att du kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Bjärnum

På matkassarna.se kan du snabbt få en översikt av matkasseleverantörer som levererar till Bjärnum. Du kan enkelt jämföra viktig information som betyg, utbud och priser. Informationen inkluderar även leveransmöjligheter, pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Vi presenterar olika typer av matkassar, så att du kan välja en som passar just din smak och hälsomål.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Bestäm hur många personer du ska beställa för.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din kasse varje vecka.
  • Budget: Ha en budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Betyg: Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten.
  • Recept: Se över hur många och vilka typer av recept som erbjuds varje vecka.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig matupplevelse och hoppas att du med enkelhet kan hitta en passande matkasse för din vardag i Bjärnum. Titta igenom våra listor och hitta en tjänst som uppfyller dina önskemål om god och hälsosam mat direkt till ditt hem.