Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bjärnum

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bjärnum

Bjärnum är en liten, charmig tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Känd för sina vackra naturreservat och lugna livsstil, erbjuder Bjärnum dess invånare en hemtrevlig atmosfär. För de som bor här finns det nu möjlighet att förenkla vardagen genom att beställa matkassar med hemleverans. Med vårt verktyg på matkassarna.se kan man enkelt hitta leverantörer som erbjuder denna service direkt till dörren i Bjärnum. Vi hjälper till att jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor så att du kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Bjärnum

På matkassarna.se kan du snabbt få en översikt av matkasseleverantörer som levererar till Bjärnum. Du kan enkelt jämföra viktig information som betyg, utbud och priser. Informationen inkluderar även leveransmöjligheter, pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Vi presenterar olika typer av matkassar, så att du kan välja en som passar just din smak och hälsomål.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Antal personer: Bestäm hur många personer du ska beställa för.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din kasse varje vecka.
 • Budget: Ha en budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
 • Betyg: Titta på företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten.
 • Recept: Se över hur många och vilka typer av recept som erbjuds varje vecka.

Vi på matkassarna.se önskar dig en trevlig matupplevelse och hoppas att du med enkelhet kan hitta en passande matkasse för din vardag i Bjärnum. Titta igenom våra listor och hitta en tjänst som uppfyller dina önskemål om god och hälsosam mat direkt till ditt hem.