Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bjärred

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bjärred

Bjärred är en liten, charmig kuststad i Skåne län, känd för sin vackra havsutsikt och lantliga omgivningar. Många uppskattar Bjärred för den lugna atmosfären, möjligheten till strandpromenader längs piren och närheten till naturen. Med sitt läge nära både Lund och Malmö erbjuder byn en perfekt kombination av landsbygdens ro och stadens faciliteter. För boende i Bjärred som vill förenkla sin vardag och samtidigt njuta av god och näringsrik mat finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar.

Upptäck matkasseleverantörer i Bjärred

Välkommen till matkassarna.se – sidan där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Bjärred. Hos oss hittar du en tydlig lista där du snabbt kan få överblick över leverantörerna. Du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och kanske även en aktuell rabattkod. Vi hjälper dig att hitta typen av matkasse som passar dig, vare sig det är färdiga måltider, klassiska matkassar eller kanske specialkost.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse är det några saker du bör tänka på:

  • Antalet personer: Hur många personer ska din matkasse räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till?
  • Er budget: Hur mycket vill ni lägga på matkassen varje vecka eller månad?
  • Omdömen: Vad säger andra om leverantören? Kika på företagets betyg på Trustpilot.
  • Variation: Se över utbudet av recept och hur ofta det uppdateras för att passa din smak.

Att tänka igenom dessa punkter gör det lättare att välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Besök matkassarna.se idag och ta ett steg mot enklare och godare middagar!