Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bjärred

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bjärred

Bjärred är en liten, charmig kuststad i Skåne län, känd för sin vackra havsutsikt och lantliga omgivningar. Många uppskattar Bjärred för den lugna atmosfären, möjligheten till strandpromenader längs piren och närheten till naturen. Med sitt läge nära både Lund och Malmö erbjuder byn en perfekt kombination av landsbygdens ro och stadens faciliteter. För boende i Bjärred som vill förenkla sin vardag och samtidigt njuta av god och näringsrik mat finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar.

Upptäck matkasseleverantörer i Bjärred

Välkommen till matkassarna.se – sidan där du enkelt kan jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Bjärred. Hos oss hittar du en tydlig lista där du snabbt kan få överblick över leverantörerna. Du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och kanske även en aktuell rabattkod. Vi hjälper dig att hitta typen av matkasse som passar dig, vare sig det är färdiga måltider, klassiska matkassar eller kanske specialkost.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse är det några saker du bör tänka på:

 • Antalet personer: Hur många personer ska din matkasse räcka till?
 • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till?
 • Er budget: Hur mycket vill ni lägga på matkassen varje vecka eller månad?
 • Omdömen: Vad säger andra om leverantören? Kika på företagets betyg på Trustpilot.
 • Variation: Se över utbudet av recept och hur ofta det uppdateras för att passa din smak.

Att tänka igenom dessa punkter gör det lättare att välja en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Besök matkassarna.se idag och ta ett steg mot enklare och godare middagar!