Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Björketorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Björketorp

Björketorp är en trivsam ort belägen i Västra Götalands län, där lugnet från den vackra svenska landsbygden möter den moderna livsstilen. Med sina gröna omgivningar och närhet till såväl naturen som större städer, erbjuder Björketorp en harmonisk vardag för dess invånare. För att underlätta vardagspusslet för de som bor här finns möjligheten att få matkassar med härliga ingredienser levererade direkt hem till dörren. Det är bekvämt, tidsbesparande och ett inspirerande sätt att upptäcka nya recept.

Upptäck matkasseleverantörer i Björketorp

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Björketorp. Hos oss kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi gör det smidigt för dig att jämföra olika alternativ och hitta en tjänst som passar just din livsstil och dina matvanor.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar per vecka du önskar ingredienser till.
  • Bestäm er budget och jämför priserna mellan olika leverantörer för att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.
  • Läs andra kunders recensioner och kolla upp företagets betyg på Trustpilot.
  • Se över antal recept som ingår i varje matkasse för att få variation i din kost.

Du som är bosatt i Björketorp har nu möjligheten att enkelt välja mellan olika matkasselösningar som passar just din vardag. Vare sig du är ute efter en kasse fylld med ekologiska varor, letar efter specialkost som glutenfritt eller enbart önskar inspireras med nya smaker till köket, så har matkassarna.se något för dig. Börja din resa mot enklare och godare middagar redan idag!