Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Björketorp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Björketorp

Björketorp är en trivsam ort belägen i Västra Götalands län, där lugnet från den vackra svenska landsbygden möter den moderna livsstilen. Med sina gröna omgivningar och närhet till såväl naturen som större städer, erbjuder Björketorp en harmonisk vardag för dess invånare. För att underlätta vardagspusslet för de som bor här finns möjligheten att få matkassar med härliga ingredienser levererade direkt hem till dörren. Det är bekvämt, tidsbesparande och ett inspirerande sätt att upptäcka nya recept.

Upptäck matkasseleverantörer i Björketorp

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Björketorp. Hos oss kan du enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi gör det smidigt för dig att jämföra olika alternativ och hitta en tjänst som passar just din livsstil och dina matvanor.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
 • Välj hur många middagar per vecka du önskar ingredienser till.
 • Bestäm er budget och jämför priserna mellan olika leverantörer för att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.
 • Läs andra kunders recensioner och kolla upp företagets betyg på Trustpilot.
 • Se över antal recept som ingår i varje matkasse för att få variation i din kost.

Du som är bosatt i Björketorp har nu möjligheten att enkelt välja mellan olika matkasselösningar som passar just din vardag. Vare sig du är ute efter en kasse fylld med ekologiska varor, letar efter specialkost som glutenfritt eller enbart önskar inspireras med nya smaker till köket, så har matkassarna.se något för dig. Börja din resa mot enklare och godare middagar redan idag!