Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Björklinge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Björklinge

Björklinge är en charmig tätort i Uppsala kommun, belägen i det vackra Uppland. Här har du närhet till både natur och Uppsala stad, vilket ger en balans mellan lugn och tillgång till stadens utbud. För den som lever ett aktivt liv i Björklinge, eller helt enkelt uppskattar bekvämligheten av att få maten levererad direkt till dörren, finns det numera flera alternativ att välja mellan när det kommer till matkassar med hemleverans. På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till Björklinge. Vi hjälper dig att snabbt få en överblick över de viktigaste aspekterna såsom kundbetyg, sortiment, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör.

hitta matkasseleverantörer i Björklinge

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera på några saker. Först och främst, tänk på hur många personer kassen ska räcka till. Det är också viktigt att bestämma hur många middagar du vill ha i veckan. Sätt sedan en budget för vad du är villig att spendera. Glöm inte att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, kolla hur många olika recept leverantören erbjuder, så att du kan vara säker på att få den variation som du önskar. Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett informerat val som passar just din vardag och dina matvanor.