Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Björkö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Björkö

Björkö är en vacker ö belägen i Göteborgs norra skärgård och är känd för sin natursköna omgivning och lugnande atmosfär. Här finns möjlighet till sköna promenader längs vattnet och mysiga fikastunder vid lokala kaféer. Att bo på en ö innebär ofta att man måste planera sina inköp lite extra och ibland kan det vara svårt att hinna med att handla. Därför är matkasse med hemleverans ett bekvämt alternativ för många Björköbor. Det utbudet kan du enkelt utforska på vår hemsida matkassarna.se, där vi jämför olika leverantörer som leverar direkt till din dörr. Vi hjälper dig att hitta en matkasselösning som passar just din vardag!

Utforska matkassealternativ för Björkö

På matkassarna.se är vi stolta över att kunna hjälpa dig som bor på Björkö att hitta den perfekta matkassen för dina behov. Vi erbjuder en översiktlig lista av olika leverantörer med all viktig information du kan tänkas behöva. Här kan du jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, och se om det finns några aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka specifika typer av matkassar – som familjekassar, vegetariska kassar eller kanske snabba kassar med enkla recept – som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer matkassen

Innan du slår till och beställer en matkasse, finns det några saker du bör fundera på för att ditt val ska passa just din situation. Tänk på att avgöra:

 • Antalet personer – Hur många kommer att äta från matkassen?
 • Antalet middagar per vecka – Hur ofta vill du ha mat från kassen?
 • Er budget – Hur mycket vill och kan du spendera?
 • Företagets betyg – Vad säger andra kunder om leverantören? Trustpilot är en bra källa för omdömen.
 • Antal och variation på recept – Är du ute efter att prova nya recept eller föredrar du klassiker?

Med dessa punkter i åtanke blir det enklare för dig att hitta en matkasse som uppfyller dina önskemål och gör din vardag på Björkö både lättare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom valet. Lycka till med ditt sökande!