Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bjurholm

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bjurholm

Bjurholm är en liten och charmig kommun i Västerbotten. Den är känd för sin vackra natur och lugna miljö. Här bor det inte många människor, men gemenskapen är stor. Bjurholm har bland annat en känd golfbana och är populär bland dem som gillar friluftsliv och lugn och ro. För de som bor i Bjurholm och vill förenkla sin vardag finns det nu möjlighet att få matkassar levererade direkt till hemmet. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder just denna service till Bjurholm, och välja den som passar dig bäst. Vår tjänst är till för att göra ditt liv enklare, och genom att titta på listan ovan kan du få en bra överblick över alternativ som passar dig och din familj.

hitta en matkasse i Bjurholm

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa till ditt hem i Bjurholm finns det några saker att fundera över. Tänk på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla. Det är också bra att sätta en budget så att matkassen blir en bra ekonomisk lösning för dig. En annan viktig punkt är att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, fundera över antalet recept du vill att matkassen ska innefatta och vilken typ av rätter som passar just din familj.

Tips inför ditt val av matkasse

 • Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
 • Tänk på hur många måltider du vill ha inkluderat i matkassen varje vecka.
 • Bestäm en budget för din matkasse för att hålla kostnaderna under kontroll.
 • Läs recensioner och betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
 • Välj antal recept och vilken matstil som passar er bäst.

På matkassarna.se förstår vi dina behov och erbjuder en användarvänlig jämförelse av de matkassar som finns tillgängliga för leverans i Bjurholm. Använd vår tjänst för att hitta just den matkassen med hemleverans som passar för dina middagar, din budget och din smak. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!