Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bjuv

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bjuv

Bjuv är en charmig småstad i Skåne län, känd för sin rika industritradition och närheten till vackra naturupplevelser. Genom sin samhörighetskänsla och lokala engagemang skapar Bjuv en varm och välkomnande atmosfär för både boende och besökare. I detta trivsamma samhälle erbjuds nu också möjligheten till hemleverans av matkassar, vilket förenklar vardagspusslet för många familjer och individer. Med ett klick kan invånarna i Bjuv få fräscha råvaror och spännande recept levererade direkt till dörren, och därmed lägga mer tid på att njuta av allt vad denna underbara ort har att erbjuda.

Upptäck matkasseleverantörer i Bjuv

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och levereras direkt till din bostad i Bjuv. Vi jämför alla ledande leverantörer av matkassar i Sverige och ger dig en tydlig översikt. Ta del av aktuella betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder, samt olika typer av matkassar som leverantörerna erbjuder.

Tips inför beställning av matkasse

Innan du beställer en matkasse till Bjuv, bör du fundera över några saker för att hitta det bästa alternativet för just dig:

 • Antalet personer: Är ni en familj, ett par eller en ensamhushåll? Välj en matkasse efter storlek på hushållet.
 • Middagar per vecka: Önskar du ingredienser för varje dag eller kanske bara några utvalda dagar?
 • Er budget: Finns det kassar som passar det ni är beredda att spendera?
 • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om företaget och deras tjänster?
 • Recepten: Är variationen och typen av recept något som tilltalar dig?

Genom att överväga dessa punkter kan du göra ett mer informerat val och hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare.