Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bleket

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bleket

Bleket är en charmig plats belägen vid den svenska västkusten. Det är en del av Tjörns kommun, känt för sina pittoreska landskap och närheten till havet. Här lever invånarna ett lugnt liv, med natur och vatten runt omkring. Men trots den avslappnade atmosfären finns det en modern tjänst som gör vardagslivet ännu enklare för Blekets boende – nämligen möjligheten att få hemleverans av matkassar. Denna service ger dig som invånare möjlighet att njuta av varierade och näringsrika måltider utan att behöva använda tid på att planera och handla matvaror. Matkassarna.se är en webbplats där du enkelt kan jämföra olika matkasseleverantörer som levererar just till Bleket. Här kan du få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider och mycket mer.

Hitta din matkasse i Bleket

Matkassarna.se förstår vi att varje hushåll i Bleket har sina egna behov när det kommer till mat och måltider. Vi har därför samlat en tydlig och enkel översikt där du kan hitta leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din adress i Bleket. Oavsett om du letar efter veganska alternativ, traditionella middagar, eller kassar som är anpassade för barnfamiljer, kan du enkelt jämföra vad som passar just er.

Men innan du slår till och beställer din matkasse, finns det några saker som kan vara bra att tänka på:

 • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som matchar er storlek på familjen.
 • Middagar per vecka – Hur många måltider vill du att din matkasse ska innehålla?
 • Er budget – Det finns matkassar för olika plånböcker, från lyx till mer ekonomiska alternativ.
 • Företagets betyg – Kolla gärna vad andra kunder tycker om leverantören på exempelvis Trustpilot.
 • Antal recept – Vissa gillar variation medan andra föredrar ett mindre antal välkända recept att rotera på.

Vad erbjuder matkassarna.se?

Genom att besöka vår hemsida har du tillgång till en detaljerad och aktuell jämförelse av matkasseleverantörer. Här ser du de senaste betygen, kan utforska olika typer av matkassar och hitta prisinformation per portion. Vi uppmärksammar också om det finns någon rabattkod som du kan använda för att göra ditt första köp ännu mer förmånligt. Här på Matkassarna.se har vi som mål att göra din matkasseupplevelse i Bleket så enkel och smidig som möjligt!