Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Blidö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Blidö

Blidö är en vacker ö i norra delen av Stockholms skärgård, känd för sin natur, lugna atmosfär och charmiga sommarstugor. Om du bor på Blidö och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera dina måltider kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer som levererar till just Blidö. Här kan du enkelt se betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Dessutom kan du finna aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Allt för att göra ditt val lite lättare och måltiderna mer njutbara.

Matkasseleverantörer i Blidö

Att välja en matkasse som passar just dina behov kan vara lättare sagt än gjort. För att hjälpa dig på vägen har vi samlat några tips att tänka på innan du beställer:

  • Se över antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha mat till.
  • Bestäm er budget så att matkassen passar era ekonomiska förutsättningar.
  • Läs företagets betyg på Trustpilot för att få en känsla för kvalitet och service.
  • Ta en titt på antal recept som ingår för att matcha med din veckoplanering.

På matkassarna.se kan du jämföra och välja mellan olika matkassar och hitta en som passar just din vardag på Blidö. Vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske inspirerande recept för att lära dig nya maträtter, finns något för alla. Ta del av det praktiska och upptäck glädjen med matkassar som kommer direkt till din dörr.