Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Blidö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Blidö

Blidö är en vacker ö i norra delen av Stockholms skärgård, känd för sin natur, lugna atmosfär och charmiga sommarstugor. Om du bor på Blidö och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera dina måltider kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning. På vår hemsida matkassarna.se jämför vi alla matkasseleverantörer som levererar till just Blidö. Här kan du enkelt se betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Dessutom kan du finna aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Allt för att göra ditt val lite lättare och måltiderna mer njutbara.

Matkasseleverantörer i Blidö

Att välja en matkasse som passar just dina behov kan vara lättare sagt än gjort. För att hjälpa dig på vägen har vi samlat några tips att tänka på innan du beställer:

 • Se över antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
 • Fundera på hur många middagar i veckan du vill ha mat till.
 • Bestäm er budget så att matkassen passar era ekonomiska förutsättningar.
 • Läs företagets betyg på Trustpilot för att få en känsla för kvalitet och service.
 • Ta en titt på antal recept som ingår för att matcha med din veckoplanering.

På matkassarna.se kan du jämföra och välja mellan olika matkassar och hitta en som passar just din vardag på Blidö. Vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske inspirerande recept för att lära dig nya maträtter, finns något för alla. Ta del av det praktiska och upptäck glädjen med matkassar som kommer direkt till din dörr.