Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Blidsberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Blidsberg

Blidsberg är en mysig ort i Ulricehamns kommun, belägen i det vackra landskapet Västergötland. Med sin naturnära omgivning och lugna atmosfär är det en idealisk plats för de som söker en paus från storstadens brus. Trots sin storlek har Blidsberg mycket att erbjuda, såsom närheten till sjöar och skogar där man kan njuta av friluftsliv året runt. För de boende i Blidsberg är tillgången på lokala servicetjänster viktig och därför är möjligheten att få matkassar med hemleverans ett välkommet inslag i vardagslivet.

Matkassar hemlevererade i Blidsberg

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till dörren i Blidsberg. Vi hjälper dig att jämföra de valmöjligheter som finns när det kommer till utbud, priser, och leveransvillkor. Genom att bekanta dig med betyg, pris per portion, och tillgängliga rabattkoder på vår sajt, kan du snabbt få en överblick och välja den matkassen som passar just dina behov och livsstil.

Några bra tips att tänka på

  • Bestäm hur många personer i hushållet ska ingå i matkasseplaneringen.
  • Fundera över hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Ha koll på er budget så att matkassen blir en bra lösning ekonomiskt.
  • Läs gärna företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Tänk på antalet recept och varierande maträtter som ingår för att matcha er smak och matlagningsintresse.