Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Blidsberg

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Blidsberg

Blidsberg är en mysig ort i Ulricehamns kommun, belägen i det vackra landskapet Västergötland. Med sin naturnära omgivning och lugna atmosfär är det en idealisk plats för de som söker en paus från storstadens brus. Trots sin storlek har Blidsberg mycket att erbjuda, såsom närheten till sjöar och skogar där man kan njuta av friluftsliv året runt. För de boende i Blidsberg är tillgången på lokala servicetjänster viktig och därför är möjligheten att få matkassar med hemleverans ett välkommet inslag i vardagslivet.

Matkassar hemlevererade i Blidsberg

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till dörren i Blidsberg. Vi hjälper dig att jämföra de valmöjligheter som finns när det kommer till utbud, priser, och leveransvillkor. Genom att bekanta dig med betyg, pris per portion, och tillgängliga rabattkoder på vår sajt, kan du snabbt få en överblick och välja den matkassen som passar just dina behov och livsstil.

Några bra tips att tänka på

 • Bestäm hur många personer i hushållet ska ingå i matkasseplaneringen.
 • Fundera över hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
 • Ha koll på er budget så att matkassen blir en bra lösning ekonomiskt.
 • Läs gärna företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Tänk på antalet recept och varierande maträtter som ingår för att matcha er smak och matlagningsintresse.