Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Boden

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Boden

Boden är en charmig stad i Norrbotten med vacker natur och en stark gemenskapskänsla. Omringad av många små samhällen och vildmark, är det en plats där många uppskattar god och näringsrik mat. För boende i Boden som söker ett enklare sätt att planera sina måltider och spara tid, är matkassar med hemleverans ett utmärkt val. Det finns olika företag som levererar matkassar direkt till dörren för att passa alla sorters behov och smaker, vilket gör vardagen lite smidigare för Bodens invånare.

Matkassar i Boden med hemleverans

Om du bor i Boden och vill finna en matkasse som passar just dig, har vi på matkassarna.se samlat information för att göra ditt val enklare. På vår webbplats kan du enkelt få en överblick över olika matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Boden. Vi tar fram det du behöver veta som betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, och även om det finns någon aktuell rabattkod att använda sig av. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar som finns, oavsett om du föredrar vegetariskt, traditionellt eller kanske något för en aktiv livsstil.

Tips innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker att fundera över för att hitta ett alternativ som matchar dina behov. Tänk på att överväga:

 • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
 • Antal middagar per vecka: Hur många måltider du vill ha ingår i kassen, så att du vet att alla dagar är täckta.
 • Er budget: Anpassa matkassen så att den passar er ekonomi.
 • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker på till exempel Trustpilot.
 • Antal recept: Se till så antalet recept matchar era förväntningar på mångfald och variation.

Med dessa punkter i åtanke kan du göra ett väl informerat val och finna den perfekta matkassen för just din vardag i Boden. Besök oss på matkassarna.se och upptäck det enkla och smidiga sättet att njuta av goda middagar hemma!