Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bohus-Björkö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bohus-Björkö

Bohus-Björkö är en vacker ö belägen i Göteborgs norra skärgård. Ön är känd för sin natursköna miljö, sina pittoreska fiskebyar och vänliga invånare. För de som bor på ön och önskar en bekväm och enkel lösning för att planera sina måltider, finns det nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. På vår tjänst matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Bohus-Björkö. Hos oss kan du få en bra översikt och välja den matkasse som passar just dig bäst.

hitta din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig! Du kan titta i listan på vår hemsida för att se olika leverantörer, deras betyg, vilket utbud de har, vad det kostar, leveransinformation, pris per portion och även eventuella rabattkoder. Du kan också se vilka typer av matkassar de erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariskt, lågkalori eller familjevänliga alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera över några saker för att hitta det alternativ som passar just din situation bäst:

  • Antalet personer – Hur många personer är ni i hushållet som kommer att äta från matkassen?
  • Antal middagar per vecka – Hur många middagar vill du att matkassen ska innehålla?
  • Budget – Vad har du för prisram att hålla dig inom varje vecka eller månad?
  • Trustpilotbetyg – Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att kolla betyget på Trustpilot.
  • Antal recept – Önskar du ett stort urval av recept, eller föredrar du färre och mer välbekanta alternativ?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som matchar dina behov och gör din matlagning både spännande och stressfri. Hoppas du hittar den perfekta matkassen för dig och din familj på matkassarna.se!