Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bohus-Björkö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bohus-Björkö

Bohus-Björkö är en vacker ö belägen i Göteborgs norra skärgård. Ön är känd för sin natursköna miljö, sina pittoreska fiskebyar och vänliga invånare. För de som bor på ön och önskar en bekväm och enkel lösning för att planera sina måltider, finns det nu möjlighet att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. På vår tjänst matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Bohus-Björkö. Hos oss kan du få en bra översikt och välja den matkasse som passar just dig bäst.

hitta din matkasse

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig! Du kan titta i listan på vår hemsida för att se olika leverantörer, deras betyg, vilket utbud de har, vad det kostar, leveransinformation, pris per portion och även eventuella rabattkoder. Du kan också se vilka typer av matkassar de erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariskt, lågkalori eller familjevänliga alternativ.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera över några saker för att hitta det alternativ som passar just din situation bäst:

 • Antalet personer – Hur många personer är ni i hushållet som kommer att äta från matkassen?
 • Antal middagar per vecka – Hur många middagar vill du att matkassen ska innehålla?
 • Budget – Vad har du för prisram att hålla dig inom varje vecka eller månad?
 • Trustpilotbetyg – Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att kolla betyget på Trustpilot.
 • Antal recept – Önskar du ett stort urval av recept, eller föredrar du färre och mer välbekanta alternativ?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som matchar dina behov och gör din matlagning både spännande och stressfri. Hoppas du hittar den perfekta matkassen för dig och din familj på matkassarna.se!