Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bohus-Malmön

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bohus-Malmön

Bohus-Malmön är en vacker ö på västkusten med en rik historia av stenbrott och sjöfart, som nu är ett populärt ställe för semesterfirare och bofasta. Med sin närhet till naturen och kustens färska råvaror, är Bohus-Malmön en pärla för den som uppskattar god mat. För boende på ön finns nu möjligheten att enkelt få hemlevererad mat i form av matkassar, vilket passar perfekt för den aktiva familjen, paret eller singeln som vill spara tid och njuta av god och nyttig mat. På matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem på Bohus-Malmön. Här får du en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuell rabattkod samt typer av matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se hjälper dig att hitta den matkasse som passar dina behov. Tänk på att innan du beställer, bör du överväga några saker för att hitta rätt:

  • Antalet personer i hushållet.
  • Hur många middagar du vill ha i veckan.
  • Er budget för matinköp.
  • Matkassens kvalitet och betyg på Trustpilot.
  • Varierande och spännande recept som ingår.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Med några få klick kan du hitta alternativ som passar just dig, från familjefavoriter till mer exotiska rätter. Så oavsett om du vill ha en matkasse som är snabb och enkel eller en som erbjuder nya spännande recept att prova, kan matkassarna.se vara din guide.