Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bohus-Malmön

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bohus-Malmön

Bohus-Malmön är en vacker ö på västkusten med en rik historia av stenbrott och sjöfart, som nu är ett populärt ställe för semesterfirare och bofasta. Med sin närhet till naturen och kustens färska råvaror, är Bohus-Malmön en pärla för den som uppskattar god mat. För boende på ön finns nu möjligheten att enkelt få hemlevererad mat i form av matkassar, vilket passar perfekt för den aktiva familjen, paret eller singeln som vill spara tid och njuta av god och nyttig mat. På matkassarna.se kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem på Bohus-Malmön. Här får du en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuell rabattkod samt typer av matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna.

Hitta din perfekta matkasse

Matkassarna.se hjälper dig att hitta den matkasse som passar dina behov. Tänk på att innan du beställer, bör du överväga några saker för att hitta rätt:

 • Antalet personer i hushållet.
 • Hur många middagar du vill ha i veckan.
 • Er budget för matinköp.
 • Matkassens kvalitet och betyg på Trustpilot.
 • Varierande och spännande recept som ingår.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Med några få klick kan du hitta alternativ som passar just dig, från familjefavoriter till mer exotiska rätter. Så oavsett om du vill ha en matkasse som är snabb och enkel eller en som erbjuder nya spännande recept att prova, kan matkassarna.se vara din guide.