Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bollebygd

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bollebygd

Bollebygd är en mysig liten ort mitt i Västsverige som bjuder på både natur och närhet till större städer som Göteborg. Här kan invånarna njuta av naturen genom att vandra i de vackra omgivningarna eller kanske genom att fiska i någon av alla sjöar som finns i närheten. Men trots sin charm och lugna atmosfär, så är Bollebygd också ett modernt samhälle där det är möjligt att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Bollebygd. Vi listar olika leverantörer där du kan jämföra betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Du hittar även viktig information som pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Finn rätt matkasse för dig

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och godare. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet och hur många middagar ni vill ha levererat varje vecka. Det är också viktigt att ha en uppfattning om er budget så att matkassen passar era ekonomiska förutsättningar. Förlita dig gärna på omdömen från andra kunder genom att kolla upp företagets betyg på Trustpilot. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår för att få en måltidsvariation som passar just dig och din familj.

Tips för ett lyckat matkasseval

 • Tänk på hur stor din familj är och hur många måltider ni behöver.
 • Bestäm hur mycket pengar du kan lägga på matkassen varje vecka.
 • Läs recensioner för att få en uppfattning om kvaliteten på matkassen och tjänsten.
 • Se över utbudet av olika typer av matkassar för att hitta en som passar din smak.
 • Kontrollera vilka dagar leverans är möjlig för att säkerställa att det passar din vardag.

På matkassarna.se är det lätt att jämföra olika matkassealternativ och hitta en perfekt match för din livsstil i Bollebygd. Så varför inte ta chansen att göra matlagningen både roligare och enklare? Utforska vårt utbud idag!