Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bollnäs

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bollnäs

Bollnäs är en charmig liten stad belägen i det vackra landskapet Hälsingland. Här finner man en harmonisk blandning av natur och kultur. Staden är omgiven av sjöar och skogar och är känd för sitt rika musikliv och Bollnäs marknad. För invånarna i Bollnäs kan livet förenklas genom att få matvaror levererade direkt till dörren. Att välja en matkasse med hemleverans innebär att spara tid på matplanering och inköp, vilket ger mer tid över till att njuta av livet i denna härliga del av Sverige.

Hitta din matkasse i Bollnäs

På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som kan levereras direkt till ditt hem i Bollnäs. Vi hjälper dig att enkelt och smidigt få en översikt över de bästa alternativen för just dig och din familj. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, de aktuella rabattkoderna och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Så oavsett om du är ute efter något specifikt eller bara vill ha ny inspiration till middagarna under veckan, så kan du hitta det här.

Saker att tänka på innan du beställer

När du överväger att beställa en matkasse finns det några saker att ha i åtanke för att göra valet så passande som möjligt för din situation:

Antalet personer i hushållet – Så att du väljer en matkasse som täcker alla familiemedlemmars behov.
Antal middagar – Hur ofta vill du att din matkasse ska räcka till? Bestäm antalet middagar du vill ha ingredienser för per vecka.
Er budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
Företagets betyg – Kolla upp vad andra kunder tycker på Trustpilot för att garantera en god service.
Antal recept – Fundera över hur mycket variation du vill ha i din matlagning.

Genom att tänka igenom dessa punkter, kan du både förenkla och förbättra din matlagning och måltider. Besök oss på matkassarna.se och hitta det bästa alternativet för dig i Bollnäs.