Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bollnäs

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bollnäs

Bollnäs är en charmig liten stad belägen i det vackra landskapet Hälsingland. Här finner man en harmonisk blandning av natur och kultur. Staden är omgiven av sjöar och skogar och är känd för sitt rika musikliv och Bollnäs marknad. För invånarna i Bollnäs kan livet förenklas genom att få matvaror levererade direkt till dörren. Att välja en matkasse med hemleverans innebär att spara tid på matplanering och inköp, vilket ger mer tid över till att njuta av livet i denna härliga del av Sverige.

Hitta din matkasse i Bollnäs

På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar som kan levereras direkt till ditt hem i Bollnäs. Vi hjälper dig att enkelt och smidigt få en översikt över de bästa alternativen för just dig och din familj. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, de aktuella rabattkoderna och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Så oavsett om du är ute efter något specifikt eller bara vill ha ny inspiration till middagarna under veckan, så kan du hitta det här.

Saker att tänka på innan du beställer

När du överväger att beställa en matkasse finns det några saker att ha i åtanke för att göra valet så passande som möjligt för din situation:

Antalet personer i hushållet – Så att du väljer en matkasse som täcker alla familiemedlemmars behov.
Antal middagar – Hur ofta vill du att din matkasse ska räcka till? Bestäm antalet middagar du vill ha ingredienser för per vecka.
Er budget – Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
Företagets betyg – Kolla upp vad andra kunder tycker på Trustpilot för att garantera en god service.
Antal recept – Fundera över hur mycket variation du vill ha i din matlagning.

Genom att tänka igenom dessa punkter, kan du både förenkla och förbättra din matlagning och måltider. Besök oss på matkassarna.se och hitta det bästa alternativet för dig i Bollnäs.