Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Borås

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Borås

Borås, känd för sin stora djurpark och rika textilindustrihistoria, är en pittoresk stad i Västra Götaland län. Med sina färgglada hus och mysiga gator, erbjuder Borås en härlig kombination av stadsliv och småstadskänsla. För invånarna i Borås som uppskattar god mat och bekvämligheten av hemleverans finns nu flera alternativ att välja bland när det gäller matkassar. På vår tjänst matkassarna.se har vi samlat information om matkasseleverantörer som levererar till just Borås. Det gör det enkelt för dig att jämföra betyg, utbud, priser och mycket mer, allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just din smak och din plånbok.

Hitta din matkasse i Borås

Vi på matkassarna.se har som mål att göra det lättare för dig att välja rätt matkasse. Du kan snabbt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna. Allt för att din matlagning ska bli så smidig och angenäm som möjligt!

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, är det några saker du bör tänka på för att få bästa möjliga upplevelse:

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Välj hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
  • Bestäm en budget som känns bekväm för din plånbok.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept och måltider som matkassen erbjuder.

Med dessa tips hoppas vi att du enkelt hittar en matkasse som förhöjer din matlagning och passar perfekt för ditt hushåll. Välkommen att utforska dina alternativ på matkassarna.se!