Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Borås

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Borås

Borås, känd för sin stora djurpark och rika textilindustrihistoria, är en pittoresk stad i Västra Götaland län. Med sina färgglada hus och mysiga gator, erbjuder Borås en härlig kombination av stadsliv och småstadskänsla. För invånarna i Borås som uppskattar god mat och bekvämligheten av hemleverans finns nu flera alternativ att välja bland när det gäller matkassar. På vår tjänst matkassarna.se har vi samlat information om matkasseleverantörer som levererar till just Borås. Det gör det enkelt för dig att jämföra betyg, utbud, priser och mycket mer, allt för att du ska kunna hitta en matkasse som passar just din smak och din plånbok.

Hitta din matkasse i Borås

Vi på matkassarna.se har som mål att göra det lättare för dig att välja rätt matkasse. Du kan snabbt få en överblick av viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds av de olika leverantörerna. Allt för att din matlagning ska bli så smidig och angenäm som möjligt!

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, är det några saker du bör tänka på för att få bästa möjliga upplevelse:

 • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Välj hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för.
 • Bestäm en budget som känns bekväm för din plånbok.
 • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Se över antalet recept och måltider som matkassen erbjuder.

Med dessa tips hoppas vi att du enkelt hittar en matkasse som förhöjer din matlagning och passar perfekt för ditt hushåll. Välkommen att utforska dina alternativ på matkassarna.se!