Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Borgholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Borgholm

Borgholm, en charmig småstad belägen på Öland, är känd för sin vackra natur och historiska platser som Borgholms slott och Solliden slott. Staden erbjuder en lugn och trivsam atmosfär som lockar både turister och lokala invånare. Men även i idylliska Borgholm kan vardagen vara hektisk och tiden för att planera och handla mat kan vara knapp. För att underlätta vardagen finns det nu tjänster som levererar matkassar direkt hem till dörren, även i Borgholm.

Matkasseleveranser i Borgholm

Hos oss på matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar i Sverige, och vi glömmer inte bort Borgholm. På vår webbsida kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar till just ditt område. Ovanför har vi en lista där du smidigt kan jämföra betyg, utbud, priser och leveranstider. Du ser också pris per portion och kan utnyttja aktuella rabattkoder. Dessutom får du reda på vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det handlar om vegetariskt, kött, fisk eller något som passar hela familjen.

Tips inför din beställning

  • Antal personer: Hur många kommer att äta av matkassen? Ska det räcka till en person eller en hel familj?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till? Kanske räcker det med tre dagar, eller önskar du mat för hela veckan?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera? Skräddarsy din matkasse så att den passar just din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Vad tycker andra kunder? Kolla in betyget på Trustpilot för att få en uppfattning om företaget.
  • Antal recept: Föredrar du variation eller är det enstaka, favoritrecept som återkommer? Välj en matkasse som passar din matlagningsstil.

Gör vardagen lite enklare och njut av mer tid i den härliga öländska naturen eller med familj och vänner. Med en matkasse levererad direkt hem till din dörr i Borgholm, kan du enkelt planera och njuta av goda middagar utan stressen av att behöva ta dig till matbutiken.