Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Borgstena

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Borgstena

Borgstena är en charmig liten ort i Västra Götalands län, där det vackra landskapet ger en känsla av lugn och ro. I detta idylliska samhälle kan invånarna nu njuta av bekvämligheten med hemleverans av matkassar. För dig som bor i Borgstena och letar efter en enkel lösning för att planera dina måltider, erbjuder vår webbplats, matkassarna.se, en hjälpande hand. Vi är här för att du enkelt ska kunna jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr. På vår sida får du en tydlig översikt över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vår målsättning är att göra din matlagning både enklare och roligare, medan du får mer tid över till att njuta av Borgstenas skönhet.

Välja rätt matkasse

När du ska välja en matkasse är det några saker som är bra att tänka på. Först och främst, fundera över hur många personer du ska laga mat till. Detta avgör storleken på matkassen som du ska välja. Sedan är det viktigt att besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. Din budget är också central – matkassar finns i olika prisklasser, så välj en som passar din plånbok. Glöm inte att kolla företagets betyg på Trustpilot, vilket kan ge en indikation på leverantörens pålitlighet och service. Slutligen, titta på antalet recept som matkassen innehåller och tänk på om variationen och typen av mat passar din smak och dina matvanor.

Ta del av vårt utbud

  • Översiktlig jämförelse – Klart och enkelt för dig att jämföra olika alternativ.
  • Rabattkoder – Spara pengar med våra aktuella kampanjer.
  • Variation – Välj bland vegetariska, traditionella eller specialanpassade matkassar.
  • Flexibilitet – hitta en leveranstid som passar just ditt liv och schema i Borgstena.