Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Borgstena

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Borgstena

Borgstena är en charmig liten ort i Västra Götalands län, där det vackra landskapet ger en känsla av lugn och ro. I detta idylliska samhälle kan invånarna nu njuta av bekvämligheten med hemleverans av matkassar. För dig som bor i Borgstena och letar efter en enkel lösning för att planera dina måltider, erbjuder vår webbplats, matkassarna.se, en hjälpande hand. Vi är här för att du enkelt ska kunna jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr. På vår sida får du en tydlig översikt över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vår målsättning är att göra din matlagning både enklare och roligare, medan du får mer tid över till att njuta av Borgstenas skönhet.

Välja rätt matkasse

När du ska välja en matkasse är det några saker som är bra att tänka på. Först och främst, fundera över hur många personer du ska laga mat till. Detta avgör storleken på matkassen som du ska välja. Sedan är det viktigt att besluta hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till. Din budget är också central – matkassar finns i olika prisklasser, så välj en som passar din plånbok. Glöm inte att kolla företagets betyg på Trustpilot, vilket kan ge en indikation på leverantörens pålitlighet och service. Slutligen, titta på antalet recept som matkassen innehåller och tänk på om variationen och typen av mat passar din smak och dina matvanor.

Ta del av vårt utbud

 • Översiktlig jämförelse – Klart och enkelt för dig att jämföra olika alternativ.
 • Rabattkoder – Spara pengar med våra aktuella kampanjer.
 • Variation – Välj bland vegetariska, traditionella eller specialanpassade matkassar.
 • Flexibilitet – hitta en leveranstid som passar just ditt liv och schema i Borgstena.