Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Borlänge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Borlänge

Borlänge är en livfull stad i hjärtat av Dalarna, känd för sin mångsidiga natur och rika kulturliv. Staden bjuder på en mix av shopping, kultur och naturupplevelser. Den närliggande Dalälven och omkringliggande skogsområden erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv. Borlänge är även hem åt den berömda musikfestivalen Peace & Love, vilket lockar besökare från när och fjärran. För invånarna i Borlänge är det numera även möjligt att göra vardagen enklare genom att beställa matkassar med hemleverans. Det är en smidig lösning för de som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierande måltider.

få hem din matkasse i borlänge

Välkommen till matkassarna.se! Här kan du som bor i Borlänge enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer och hjälper dig att hitta alternativ som erbjuder hemleverans till just Borlänge. På vår sida kan du snabbt få en överblick av betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar också pris per portion och kan se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Dessutom kan du enkelt se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du söker veganska alternativ, köttkassar eller kassar med snabblagade recept.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Anpassa ditt val av matkasse efter din budget.
  • Betyg: Ta gärna en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Recept: Fundera på om du önskar ett stort antal recept att välja mellan, eller om du föredrar enklare koncept.

Att välja rätt matkasse är ett enkelt sätt att förenkla vardagen, få tid över till annat och samtidigt upptäcka nya smakupplevelser. Ta chansen att utforska smidiga och smakrika matkassar här på matkassarna.se och gör dina middagar till något extra!