Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Borlänge

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Borlänge

Borlänge är en livfull stad i hjärtat av Dalarna, känd för sin mångsidiga natur och rika kulturliv. Staden bjuder på en mix av shopping, kultur och naturupplevelser. Den närliggande Dalälven och omkringliggande skogsområden erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv. Borlänge är även hem åt den berömda musikfestivalen Peace & Love, vilket lockar besökare från när och fjärran. För invånarna i Borlänge är det numera även möjligt att göra vardagen enklare genom att beställa matkassar med hemleverans. Det är en smidig lösning för de som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och varierande måltider.

få hem din matkasse i borlänge

Välkommen till matkassarna.se! Här kan du som bor i Borlänge enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer och hjälper dig att hitta alternativ som erbjuder hemleverans till just Borlänge. På vår sida kan du snabbt få en överblick av betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du hittar också pris per portion och kan se om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Dessutom kan du enkelt se vilka typer av matkassar som erbjuds, vare sig du söker veganska alternativ, köttkassar eller kassar med snabblagade recept.

Tips innan du beställer

 • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
 • Budget: Anpassa ditt val av matkasse efter din budget.
 • Betyg: Ta gärna en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Recept: Fundera på om du önskar ett stort antal recept att välja mellan, eller om du föredrar enklare koncept.

Att välja rätt matkasse är ett enkelt sätt att förenkla vardagen, få tid över till annat och samtidigt upptäcka nya smakupplevelser. Ta chansen att utforska smidiga och smakrika matkassar här på matkassarna.se och gör dina middagar till något extra!