Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Botkyrka

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Botkyrka

Botkyrka är en vacker kommun i Stockholms län som är känd för sin mångfald och sitt rika kulturutbud. Här finns gröna parkområden, Mälarens glittrande vatten och ett brett utbud av butiker och tjänster. För de som bor i Botkyrka och vill förenkla sin vardag och äta hälsosamt, finns det nu möjlighet att få hemleverans av matkassar. Denna tjänst är ett perfekt sätt att spara tid och upptäcka nya, spännande recept utan att behöva lägga tid på att handla själv.

Matkassar direkt till dörren i Botkyrka

På matkassarna.se kan du som bor i Botkyrka enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vi strävar efter att göra det så överskådligt som möjligt för dig att välja en matkasse som passar just dina behov. Med en klar överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, blir det enkelt att jämföra och göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Fundera över hur många måltider du vill ha inkluderade för varje vecka.
 • Sätt en budget för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
 • Undersök leverantörens betyg på omdömnessajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Se över antalet recept som leverantören erbjuder, för att få en varierad kost.

Vi på matkassarna.se önskar dig en smidig och trevlig upplevelse när du utforskar utbudet av matkassar i Botkyrka. Glöm inte att en bra matkasse inte bara ger dig goda måltider utan även tid över till saker du älskar att göra.