Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Botkyrka

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Botkyrka

Botkyrka är en vacker kommun i Stockholms län som är känd för sin mångfald och sitt rika kulturutbud. Här finns gröna parkområden, Mälarens glittrande vatten och ett brett utbud av butiker och tjänster. För de som bor i Botkyrka och vill förenkla sin vardag och äta hälsosamt, finns det nu möjlighet att få hemleverans av matkassar. Denna tjänst är ett perfekt sätt att spara tid och upptäcka nya, spännande recept utan att behöva lägga tid på att handla själv.

Matkassar direkt till dörren i Botkyrka

På matkassarna.se kan du som bor i Botkyrka enkelt hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vi strävar efter att göra det så överskådligt som möjligt för dig att välja en matkasse som passar just dina behov. Med en klar överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, blir det enkelt att jämföra och göra ett välgrundat val.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många måltider du vill ha inkluderade för varje vecka.
  • Sätt en budget för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Undersök leverantörens betyg på omdömnessajter som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som leverantören erbjuder, för att få en varierad kost.

Vi på matkassarna.se önskar dig en smidig och trevlig upplevelse när du utforskar utbudet av matkassar i Botkyrka. Glöm inte att en bra matkasse inte bara ger dig goda måltider utan även tid över till saker du älskar att göra.