Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bovallstrand

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bovallstrand

Bovallstrand är en pittoresk liten fiskeort belägen längs den vackra västkusten i Sverige. Med sina klippiga stränder, salta havsbrisar och charmiga trähus skapar Bovallstrand en idyllisk miljö för både bofasta och besökare. I denna lugna by kan du njuta av enklare livsstil, där havet och naturen alltid är nära. Men även här i Bovallstrand uppskattas moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. Att kunna få maten levererad direkt till dörren är en stor fördel, särskilt under de dagar då vädret inbjuder mer till mys inomhus än till att handla ute. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som kan leverera till ditt hem i Bovallstrand.

Hitta matkasse för leverans i Bovallstrand

På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat och jämfört alla leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Bovallstrand. Oavsett om du är ute efter hälsosamma recept, snabblagade rätter eller ekologiska alternativ kan du hitta något som passar just dig. Med hjälp av den enkla översikten över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och eventuella rabattkoder kan du snabbt och enkelt jämföra olika alternativ. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar varje leverantör erbjuder så att du kan välja en måltidslösning anpassad efter dina behov och önskemål.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många i hushållet som ska äta av matkassen.
 • Besluta hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
 • Bestäm er budget – olika matkassar passar olika plånböcker.
 • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Se över antalet recept som ingår, för variationens skull.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra din vardag i Bovallstrand både enklare och godare. Med er plats på Sveriges västkust i åtanke, väljer vi leverantörer som kan ge dig det där lilla extra samtidigt som de garanterar fräschör och kvalitet till ditt kök. Låt matkassarna.se bli din guide till enklare middagar med smaker från både hav och land.