Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Boxholm

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Boxholm

Boxholm är en mysig liten ort i Östergötlands län, känd för sina natursköna omgivningar och sin anrika järnindustri. Här lever folket ett lugnt liv med närhet till både natur och vackra vattendrag. För de boende i Boxholm som vill njuta av god mat utan att lägga ner tid på planering och inköp, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Denna tjänst förenklar vardagen och ger mer tid till att njuta av allt som Boxholm har att erbjuda. På vår hemsida, matkassarna.se, kan ni enkelt få en överblick över de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Boxholm.

Finn din matkasse i Boxholm

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetkassar, så kan du jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta något som passar just dig och din familj.

Tips innan du beställer

För att göra ditt val av matkasse ännu enklare, bör du överväga några saker innan du beställer. Fundera på antalet personer som ska äta och hur många middagar i veckan ni önskar. Tänk också på er budget och ta en titt på leverantörens betyg på Trustpilot. Ett högt betyg kan vara ett tecken på god kvalitet och service. Slutligen, kolla även hur många recept som ingår i kassen – variation är ju trots allt kryddan i livet!

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan även vara ett steg mot en hälsosammare livsstil och mer gemenskap i vardagen. På matkassarna.se strävar vi efter att göra din matupplevelse i Boxholm så enkel och angenäm som möjligt. Varför inte låta veckans middagar bli en kulinarisk upptäcktsresa från bekvämligheten i ditt eget hem? Välkommen att utforska och jämföra på vår sida – smaklig måltid!