Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Boxholm

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Boxholm

Boxholm är en mysig liten ort i Östergötlands län, känd för sina natursköna omgivningar och sin anrika järnindustri. Här lever folket ett lugnt liv med närhet till både natur och vackra vattendrag. För de boende i Boxholm som vill njuta av god mat utan att lägga ner tid på planering och inköp, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Denna tjänst förenklar vardagen och ger mer tid till att njuta av allt som Boxholm har att erbjuda. På vår hemsida, matkassarna.se, kan ni enkelt få en överblick över de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Boxholm.

Finn din matkasse i Boxholm

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetkassar, så kan du jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta något som passar just dig och din familj.

Tips innan du beställer

För att göra ditt val av matkasse ännu enklare, bör du överväga några saker innan du beställer. Fundera på antalet personer som ska äta och hur många middagar i veckan ni önskar. Tänk också på er budget och ta en titt på leverantörens betyg på Trustpilot. Ett högt betyg kan vara ett tecken på god kvalitet och service. Slutligen, kolla även hur många recept som ingår i kassen – variation är ju trots allt kryddan i livet!

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan även vara ett steg mot en hälsosammare livsstil och mer gemenskap i vardagen. På matkassarna.se strävar vi efter att göra din matupplevelse i Boxholm så enkel och angenäm som möjligt. Varför inte låta veckans middagar bli en kulinarisk upptäcktsresa från bekvämligheten i ditt eget hem? Välkommen att utforska och jämföra på vår sida – smaklig måltid!