Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Boxholm

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Boxholm

Boxholm är en mysig liten ort i Östergötlands län, känd för sina natursköna omgivningar och sin anrika järnindustri. Här lever folket ett lugnt liv med närhet till både natur och vackra vattendrag. För de boende i Boxholm som vill njuta av god mat utan att lägga ner tid på planering och inköp, finns möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Denna tjänst förenklar vardagen och ger mer tid till att njuta av allt som Boxholm har att erbjuda. På vår hemsida, matkassarna.se, kan ni enkelt få en överblick över de leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans till Boxholm.

Finn din matkasse i Boxholm

På matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa matkassen för just dina behov. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske lite lyxigare gourmetkassar, så kan du jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val ännu enklare. Vi listar även vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, så att du kan hitta något som passar just dig och din familj.

Tips innan du beställer

För att göra ditt val av matkasse ännu enklare, bör du överväga några saker innan du beställer. Fundera på antalet personer som ska äta och hur många middagar i veckan ni önskar. Tänk också på er budget och ta en titt på leverantörens betyg på Trustpilot. Ett högt betyg kan vara ett tecken på god kvalitet och service. Slutligen, kolla även hur många recept som ingår i kassen – variation är ju trots allt kryddan i livet!

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan även vara ett steg mot en hälsosammare livsstil och mer gemenskap i vardagen. På matkassarna.se strävar vi efter att göra din matupplevelse i Boxholm så enkel och angenäm som möjligt. Varför inte låta veckans middagar bli en kulinarisk upptäcktsresa från bekvämligheten i ditt eget hem? Välkommen att utforska och jämföra på vår sida – smaklig måltid!