Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bräcke

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bräcke

Bräcke är en tätort i Jämtland, med en närhet till naturen och ett lugnt livstempo. Här finns både sjöar och skogar som bjuder på vackra utsikter och möjlighet till friluftsliv året om. Även om Bräcke kanske inte är en stor stad, finns det moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor i Bräcke och vill ha god och näringsrik mat utan att behöva tänka på matsedeln varje vecka, är en matkasse en utmärkt lösning. Det gör din vardag enklare och du får mer tid över till annat. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Bräcke.

Finn rätt matkasse för dig

matkassarna.se presenterar vi en tydlig och användbar översikt över de leverantörer som levererar matkassar till Bräcke. Du kan snabbt se betyg, sortiment, priser och leveransalternativ för varje leverantör. Du ser också pris per portion och kan dra nytta av eventuella rabattkoder som är aktuella just nu. Vi listar de typer av matkassar som finns, såsom vegetarisk, familj, low-carb och många fler.

Några tips innan du beställer

Här är några saker att tänka på innan du väljer vilken matkasse som passar dig:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Tänk på hur många dagar du behöver ingredienser för. Det finns oftast alternativ från 3 dagar och uppåt.
  • Budget: Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Kundomdömen: Leta efter leverantörers betyg på sidor som Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Vissa matkassar kommer med färre recept per vecka, vilket kan passa den som gillar att även improvisera på egen hand.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra det enklare att äta gott och hälsosamt utan att det ska ta för mycket tid från din dag. Utforska dina alternativ idag och hitta den perfekta matkassen för just ditt liv i Bräcke!