Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brålanda

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brålanda

Brålanda är en mysig liten ort i Västra Götalands län, belägen mellan de större städerna Vänersborg och Trollhättan. Med sin naturrika omgivning och närhet till sjön Vänern, har Brålanda en charmig småstadskänsla. I denna idylliska plats kan invånarna njuta av såväl lugnet från landsbygden som enkelheten med att få vardagliga tjänster nära till hands. För den som bor i Brålanda och är intresserad av att förenkla sina matinköp, erbjuder nu flera matkasseleverantörer bekväm hemleverans direkt till dörren.

Välj rätt matkasse för dig

matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar i Brålanda. Hos oss hittar du nödvändig information som kan hjälpa dig att göra ett välgrundat val. Vi har samlat betyg, utbud, priser och leveransalternativ för att göra din beslutsprocess smidigare. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder. Vi hjälper dig också att se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller specialkost.

Tänk på detta före du bestämmer dig

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i din vardag. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

 • Antalet personer: Välj en matkasse som motsvarar antalet personer i ditt hushåll.
 • Antal middagar: Fundera över hur många middagar du vill ha i veckan.
 • Budget: Välj en matkasse som passar din budget.
 • Trustpilot-betyg: Ett högt betyg kan vara en indikator på kvaliteten och kundnöjdheten hos leverantören.
 • Receptens variation: Kontrollera att matkassen erbjuder den typ av mat och variation du önskar.

Till slut är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt val. Med de rätta upplysningarna och en klar bild av vad du precis behöver, blir det lättare att njuta av goda och praktiska måltider från en matkasse som passar just dig i Brålanda.