Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Brämhult

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Brämhult

Brämhult är ett trevligt område som präglas av sin småstadskänsla och närhet till Borås. Det är en plats där idyll möter bekvämlighet, med närliggande butiker och natursköna ytor. För dig som bor i Brämhult och önskar en enklare vardag, erbjuder nu flera företag matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och näringsrik mat direkt till dörren, utan att behöva lägga tid på att planera måltider eller handla ingredienser.

Upptäck matkassealternativ i Brämhult

Matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Brämhult. Med vår hjälp hittar du den service som passar dig bäst. Se snabbt en lista över tjänster och viktig information som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du kan även ta reda på pris per portion och vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom får du kunskap om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – oavsett om du är ute efter vegetariskt, familjevänligt eller något annat specialanpassat.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker som kan vara bra att tänka på för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt:

  • Antalet personer i hushållet – välj en matkasse som matchar din familjestorlek.
  • Hur ofta ni vill äta middag hemma – det finns alternativ för allt från ett par dagar till hela veckans middagar.
  • Er budget – matkassar finns i olika prisklasser, så välj en som passar er ekonomiska situation.
  • Leverantörens rykte – kolla recensioner på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Varierat receptutbud – se till att leverantören har ett varierande utbud av recept så att ni inte tröttnar.

Oavsett om du är intresserad av att spara tid, upptäcka nya smaker eller bara göra vardagen lite enklare, så kan en matkasse vara en utmärkt lösning. Besök oss på Matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som passar dig bäst!