Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brämhult

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brämhult

Brämhult är ett trevligt område som präglas av sin småstadskänsla och närhet till Borås. Det är en plats där idyll möter bekvämlighet, med närliggande butiker och natursköna ytor. För dig som bor i Brämhult och önskar en enklare vardag, erbjuder nu flera företag matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och näringsrik mat direkt till dörren, utan att behöva lägga tid på att planera måltider eller handla ingredienser.

Upptäck matkassealternativ i Brämhult

Matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Brämhult. Med vår hjälp hittar du den service som passar dig bäst. Se snabbt en lista över tjänster och viktig information som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Du kan även ta reda på pris per portion och vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga. Dessutom får du kunskap om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – oavsett om du är ute efter vegetariskt, familjevänligt eller något annat specialanpassat.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker som kan vara bra att tänka på för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt:

 • Antalet personer i hushållet – välj en matkasse som matchar din familjestorlek.
 • Hur ofta ni vill äta middag hemma – det finns alternativ för allt från ett par dagar till hela veckans middagar.
 • Er budget – matkassar finns i olika prisklasser, så välj en som passar er ekonomiska situation.
 • Leverantörens rykte – kolla recensioner på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Varierat receptutbud – se till att leverantören har ett varierande utbud av recept så att ni inte tröttnar.

Oavsett om du är intresserad av att spara tid, upptäcka nya smaker eller bara göra vardagen lite enklare, så kan en matkasse vara en utmärkt lösning. Besök oss på Matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som passar dig bäst!