Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brandbergen

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brandbergen

Brandbergen är en del av Haninge kommun, beläget strax söder om Stockholm. Känd för sin vackra natur och närhet till både stad och hav, är det en perfekt plats för den som vill ha det bästa av två världar. I detta lugna och trivsamma område kan du som bor i Brandbergen nu enkelt och bekvämt få matkassar levererade direkt hem till din dörr. På vår tjänst, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i området. Det är ett enkelt sätt att få tillgång till fräsch och varierad mat utan att behöva lägga tid på planering och handling.

Upptäck matkasselösningar i Brandbergen

Som besökare på matkassarna.se får du en klar och tydlig överblick över alla matkasseleverantörer som levererar just till Brandbergen. Titta på listan ovanför texten för att se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Du kan också se priset per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Vi har samlat matkassar för alla livsstilar – oavsett om du är ute efter att laga vegetariska rätter, behöver snabba lösningar för en hektisk vardag eller vill ha lyxigare middagar till helgen.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du bör fundera över:

 • Antalet personer: Hur många ska äta av matkassen? Välj en storlek som passar ditt hushåll.
 • Middagar per vecka: Vill du ha hjälp med middagar varje dag eller bara några dagar i veckan?
 • Budget: Vilken prisklass passar för din ekonomi? Det finns alternativ för alla plånböcker.
 • Trustpilot-betyg: Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att läsa omdömen på Trustpilot.
 • Antal recept: Är variation viktigt för dig? Kontrollera hur många olika recept du får per vecka.

Tänk på dessa punkter när du väljer din matkasse för att hitta det bästa alternativet för just dig och din familj. Glöm inte att du på matkassarna.se enkelt kan jämföra olika leverantörers erbjudanden och hitta den matkassen som möter dina önskemål och behov.