Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Brandbergen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Brandbergen

Brandbergen är en del av Haninge kommun, beläget strax söder om Stockholm. Känd för sin vackra natur och närhet till både stad och hav, är det en perfekt plats för den som vill ha det bästa av två världar. I detta lugna och trivsamma område kan du som bor i Brandbergen nu enkelt och bekvämt få matkassar levererade direkt hem till din dörr. På vår tjänst, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar i området. Det är ett enkelt sätt att få tillgång till fräsch och varierad mat utan att behöva lägga tid på planering och handling.

Upptäck matkasselösningar i Brandbergen

Som besökare på matkassarna.se får du en klar och tydlig överblick över alla matkasseleverantörer som levererar just till Brandbergen. Titta på listan ovanför texten för att se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Du kan också se priset per portion och om det finns någon aktuell rabattkod att använda. Vi har samlat matkassar för alla livsstilar – oavsett om du är ute efter att laga vegetariska rätter, behöver snabba lösningar för en hektisk vardag eller vill ha lyxigare middagar till helgen.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker du bör fundera över:

  • Antalet personer: Hur många ska äta av matkassen? Välj en storlek som passar ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Vill du ha hjälp med middagar varje dag eller bara några dagar i veckan?
  • Budget: Vilken prisklass passar för din ekonomi? Det finns alternativ för alla plånböcker.
  • Trustpilot-betyg: Se vad andra kunder tycker om leverantören genom att läsa omdömen på Trustpilot.
  • Antal recept: Är variation viktigt för dig? Kontrollera hur många olika recept du får per vecka.

Tänk på dessa punkter när du väljer din matkasse för att hitta det bästa alternativet för just dig och din familj. Glöm inte att du på matkassarna.se enkelt kan jämföra olika leverantörers erbjudanden och hitta den matkassen som möter dina önskemål och behov.