Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Brännö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Brännö

Brännö är en idyllisk ö som ligger i södra delen av Göteborgs skärgård. Känd för sina pittoreska landskap, bilfria vägar och levande musiktraditioner, lockar Brännö besökare som söker lugn och närhet till naturen. Trots sin avskildhet från stadens brus, har invånarna på Brännö tillgång till moderna bekvämligheter, inklusive möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. För dig som bor på Brännö och vill förenkla din vardag genom att slippa tänka på att planera och handla för middagar, kan en matkasse vara perfekt. Dessa matkassar innehåller alla ingredienser du behöver för att laga hälsosamma och varierande måltider hemma.

Matkasseleveranser till Brännö

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta rätt matkasse för just dina behov. På vår hemsida kan du enkelt jämföra de leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Brännö. Titta i listan ovanför för att få en överblick över betyg, utbud, priser och leveranstider, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja en matkasse kan kännas som en djungel. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du beställer:

 • Tänk på antalet personer i hushållet. Det finns matkassar för allt från singelhushåll till stora familjer.
 • Bestäm hur många middagar i veckan som du vill ska ingå i din matkasse. Vanligtvis kan man välja mellan allt från 3 till 7 dagar.
 • Fundera på er budget. Priserna varierar mellan olika matkassar och tjänster.
 • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
 • Se över antalet recept och måltidernas variation som ingår i matkassen för att hitta en som passar just dina önskemål och behov.

Med dessa tips i åtanke är du väl förberedd för att hitta en matkasse som gör din vardag både enklare och godare. Välkommen till matkassarna.se – vi hjälper dig att göra ett bra val för både din mage och ditt schema!